Dve godine kućnog pritvora za pokušaj iznude 40.000 evra od fudbalera "Vojvodine"

Tridesetdvogodišnji Novosađanin D. B. osuđen je na dve godine zatvora zbog pokušaja iznude od fudbalera "Vojvodine" Mladena Devetka.
Dve godine kućnog pritvora za pokušaj iznude 40.000 evra od fudbalera "Vojvodine"
Foto: 021.rs
Njemu je ukinut pritvor u kojem je bio oko 14 meseci i zamenjen merom boravka u stanu uz elektronski nadzor i zabranu korišćenja telefona i interneta. 

Kao olakšavajuće okolnosti navedene su da okrivljeni nije do sada kažnjavan i da je otac dvoje male dece.

Prema optužnici, D. B. se tereti da je od kraja decembra 2020. do početka februara 2021. u Novom Sadu i Futogu pretnjama pokušao sebi i drugima da pribavi imovinsku korist od 40.000 evra. 
 
On je navodno fudbaleru rekao da su on i njegova devojka dužni kompaniji nekoliko hiljada evra, te da taj dug mora da se vrati, a ukoliko to ne učini "polomiće mu noge tako da više neće moći da igra fudal". 
 
Iako je fudbaler rekao da nema nikakav dug, prema optužnici, okrivljeni je nastavio sa pretnjama. 
  • @Pravisudje

    23.03.2022 22:31
    Dobra devojka?
    Dobra devojka?!

    Ista devojka sto je priznala da je redovno varala fudbalera?

    Ista devojka sto je priznala “deo krivice”?

    Sigurno cemo citati puno dobrog o njoj! Jadni devojcurak!
  • Pravisudje

    23.03.2022 19:31
    No comment
    Nažalost, okrivljeni nije neko ko je sa debelim dosijeom, a iz razloga što niko ne sme da ga prijavi policiji. Svaka čast mladom fudbaleru! Ovaj okrivljeni nikada nije bio u pritvoru 14 meseci, a dovođenje je u sud pod pratnjom zandarmerije. Bravo za policiju i tužilaštvo! Oni su svoj deo posla uradili u skladu sa zakonom! Ali, to što spominjete 3 april...nema veze. Malo ukucajte pa se informišite čiji kadar je onaj ko je doneo ovakvu presudu. Malo vidite poreklo, i poreklo drugih lica koja su povezana sa ovim slučajem. Ne znam odakle imate info, a vezano za neistine o ovoj devojci. Uskoro će se i gospodin vlasnik naći na optuzenickoj klupi. Devetak ne samo što je dobar fudbaler, nego je i jako hrabar! A, ta devojka...pa uskoro će se čitati o tome. Ne sudite nikome, a da niste upoznati sa sustinom.
    E, Srbijo što vuces korene iz prošlosti.....
  • Hahaha

    23.03.2022 17:20
    @nemas pojma
    A nije smesno sto je ocigledno zena pokrala sefa i u to uvukla momka fudbalera kojeg je varala? I slepac vidi da je zena lopov ali veze su veze ne moze joj se nista kad ima ko da je stiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika