Devetogodišnji biciklista povređen u sudaru sa motociklom u Rumenačkoj

Pet osoba, među kojima jedno dete, povređeno je u tri udesa koji su se juče desili u Novom Sadu i okolini.
Devetogodišnji biciklista povređen u sudaru sa motociklom u Rumenačkoj
Foto: 021.rs

Žena (45) povređena je u sudaru dva vozila na uglu ulica Stevana Hristića i Iva Ćipika.

Portparol Zavoda za hitnu pomoć dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je povređena žena zbrinuta na licu mesta, a potom prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije.
 
Sudar se dogodio u 11.30h.
Ispred ambulante u Rumenačkoj ulici udarili su se automobil i bicikl u 12.48h. Devetogodišnji dečak je povređen, a on je nakon ukazane pomoći na licu mesta prevezen u Dečiju bolnicu, na odeljenje hirurgije.
 
Povrede je zadobio i muškarac (70). On je pregledan na mestu udesa i dobio je uput za hirurgiju.
 
Dve žene, starosti 41 i 50 godina, povređene su u sudaru kamiona i putničkog vozila kod naplatne rampe na izlazu sa autoputa, smer Beograd ka Novom Sadu.
 
Hitna pomoć izašla je na teren nakon poziva u 14.56. Povređene žene su zbrinute i prevezene na hirurgiju.

Teme

udesi
  • XY

    27.03.2022 20:01
    Ogroman problem naseg grada! Pod hitno treba poceti redovno kontrolisati vozace na biciklistickim stazama!!! Dostavljaci jure kao na trkama. Neki motociklisti i vozaci skutera bezobrazno zloupotrebljavaju stazu za bicikle!!! Veliki problem! Tu su i instruktori auto skola, koji dovedu polaznika kursa na bulevar i kazu da mili 20 na sat.
  • Summertime Madness

    25.03.2022 10:45
    pocelo je...
    Juce na Bul. Oslobodjenja cekam na semaforu. Oko mene, 2 skutera, provlace se izmedju vozila, iz slepih uglova, samo sam ih video da su se stvorili ispred mene kako bi prvi krenuli na "zeleno". Ne treba trositi reci da se njihova voznja od 20km/h "pojela" vec posle 30m, kada su ih svi poceli obilaziti. Nepotrebna guzva, nepotrebno rizikovanje, nepotrebno izlaganje opasnosti... kao neko ko ima polozeno i za motocikl i posedujem i vozim isti - mali fleshback iz autoskole "uvek vozite dvotockasa kao da ste automobil" dakle - stajete iza vozila, zauzimate prostor kao i vozilo, da budete vidjeni i primeceni na vreme.
    A da je ludilo krenulo - jeste, niko nista ne pazi. Od Sajma ka DZ u Rumenackoj, gde postoji rizican i uvek opterecen pesacki prelaz, dok sam se vracao kuci sa nekih opet 25-30km/h od semafora do DZ, 4 dzipa su me pretekla i usekla se u moju traku da bi zakocili jer eto - ne znamo il ne vidimo da postoji pesacki prelaz.
    Jel tolika zurba? Za 20 metara loseg puta? Za pola sekunde stici ranije? Jel vredno? Debili nam sedaju za volane a od svih komandi vozila znaju samo za gas... dobro nas i ovoliko ima. Biciklisti cuvajte se, svakojakog sveta ima
  • Joki

    25.03.2022 08:45
    Sudarili su se skuter i bicikl. Klinac je bio na biciklu. Prosao sam tuda neposredno posle udesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika