U Temerinskoj oboren motociklista, u Petrovaradinu pešak

Četiri osobe, među kojima pešak i motociklista, povređene su u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu i okolini.

Motociklista (24) povređen je prilikom sudara sa automobilom koji se u 15:35h dogodio na uglu ulica Temerinske i Branka Radičevića.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je povređenopg muškarca na licu mesta zbrinula ekipa Hitne pomoći, te da je nakon toga prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na odeljenje hirurgije.

Automobil je oborio pešaka u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, ispred broja 89 u 17:24h. Povređen je mladić (20) koji je nakon ukazivanja prve pomoći prevezen na hirurgiju u Urgentni centar.
 
U sudaru dva putnička vozila na uglu Futoškog puta i Ilariona Ruvarca u 17:43h povređena je žena (25). Nakon inicijalnog zbrinjavanja na mestu udesa, ona je prevezena u Urgentni centar, na hirurgiju.
 
Dva vozila sudarila su se i u 18 časova u kružnom toku u Veterniku. U ovom udesu povređen je muškarac (23).
 
Nakon pregleda i zbrinjavanja on je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na odeljenje hirurgije. 

Teme

udesi
  • Iva

    30.03.2022 13:10
    Petrovaradin
    Izostavili ste najbitniju činjenicu kada su pešaci u Petrovaradinu u pitanju, a to je - Da li je momak prelazio na pešačkom, ili je kao što je praksa u Preradovićevoj dao sam sebi prvenstvo prolaza van pešačkog prelaza, u odnosu na vozača automobila?
  • Rema

    30.03.2022 08:44
    Po 100-ti put!
    Opet ponavljam, kad se vec pominje Temerinska, STAVITE SEMAFOR NA UKRSTANJU DOSITEJEVE I ALAMASKE SA TEMERINSKOM i sinhronizujte ga sa ovim kod Gunduliceve i Jovana Cvijica! Presiroka je raskrsnica (4 trake) i nema sile preci kolima a pesaci iz inata skacu na haubu kao oslobodioci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika