VIDEO: Mladić i devojka povređeni u sudaru vozila na Bulevaru oslobođenja

Četiri osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu.
VIDEO: Mladić i devojka povređeni u sudaru vozila na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe intervenisale zbog tri sudara.

Prva nezgoda se dogodila u 12:40 časova na Bulevaru cara Lazara kod Muzičko-baletske škole, gde su se sudarili automobil i bicikl. Povređen je biciklista star 68 godina, koji je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna pomoć je intervenisala i u 14:49 časova na Bulevaru patrijarha Pavla kod broja 22, gde je u sudaru dva vozila povređen muškarac star 50 godina. On je nakon pomoći na licu mesta prevezen u Urgentni na dalju dijagnostiku i lečenje. 
 
Treća nezgoda se dogodila u 21:24 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Pap Pavla, gde su se sudarila dva vozila. Povređeni su 19-ogodišnja devojka i 22-ogodišnji mladić. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni su u KCV.
 
 
Dodajmo da je prema navodima svedoka povređena devojka bila suvozač u jednom od automobila. Prema nezvaničnim informacijama, sudar se dogodio kada je automobil koji je išao od Futoške ka Železničkoj stanici udario drugo vozilo koje je dolazilo iz suprotnog pravca dok je na raskrsnici pokušavao ili da skrene ili da uradi polukružno. 

Teme

udes
  • Gospodo

    31.03.2022 11:18
    Molim vas
    Nemojte se svađati pobogu. Nismo mi Novosađani spori,"pravi" Novosađani voze po ograničenju,to što se vama zakoni i ograničenja ove države ne sviđaju i ne poštujete ih, jbg gari, to je već problem u vama. Najveći problem je samoživost učesnika u saobraćaju, počev od pešaka do vozača automobila, jer se velika većina ponaša kao da vozi reli Pariz-Dakar, spavaju ja semaforu, drndaju telefone non stop, ne davanje pokazivača pravca, isecanje traka, vožnja noću bez svetala, vožnja noću bez jednog svetla a drugo upaljeno dugačko, parkiranje bez sva 4 upaljena, zauzimanje desne trake na skoro svakom bulevaru, jer šta će nam 4 trake kad možemo da imamo i 2,5 trake na ovoliku guzvu u špic saobraćaju, mada kod nas špic traje od 08-22 svaki dan,biciklisti nemaju osvetljenje, pešaci hodaju po biciklistickoj stazi, zene guraju dečija kolica po istoj... Mozemo ovako do sutra i da na kraju svake priče kažemo da je Vučić kriv.... Da li je?
  • Neces ti meni

    31.03.2022 10:41
    Bahatost, primitivizam, nekultura, brzina, inacenje, ludilo, ...
  • g pen

    31.03.2022 10:37
    Ne mora da dodje u situaciju da bude ,,uhvacen", da li je bilo zutog svetla? Zato su ga ljudi i izmislili da te obavesti na nesto. A i pravilo i kultura je da ko se nadje u raskrsnici ga propustis. Nije za vas ni trotinet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika