Petoro povređeno u sudarima, ženu od 86 godina udario automobil

U saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu u protekla 24 sata šest osoba je povređeno.
Petoro povređeno u sudarima, ženu od 86 godina udario automobil
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da su njihove ekipe intervenisale zbog četiri saobraćajne nezgode.

Prva se dogodila u 11.30 časova na uglu Bulevara kralja Petra I i Kraljevića Marka. Povređena je pešakinja stara 86 godina koju je udario automobil. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina.

Hitna je potom intervenisala u 17.17 časova na silasku sa Iriškog venca. U ovoj nezgodi kada je automobil izleteo sa puta povređe su dve devojke stare 21 godinu. Obe su nakon ukazane pomoći prebačene u Urgentni centar.
 
Treća nezgoda se dogodila na Bulevaru Evrope kod Kasarne "Jugovićevo" u 18 časova, kada je u sudaru kamiona i automobila povređena žena stara 37 godina. Ona je prevezena u Urgentni.
 
Takođe, saobraćajna nezgoda se dogodila i u Futoškoj, preko puta hotela "Prezident" u 23.08 časova. Tada je u sudaru povređen muškarac star 28 godina, koji je posle ukazane prve pomoći prebačen u Urgentni centar, kao i žena stara 33 godine, kojoj je nakon pregleda ostavljen uput u slučaju potrebe.

Teme

udes
  • Kosac

    01.04.2022 09:54
    Ko je kriv?
    Krivac za udes u kojem je povređena pešakinja je vozačica koja nije poštovala prvenstvo.
  • Ivana Radojevic

    01.04.2022 09:33
    Provozajte se ujutru pred posao 07:45-08:15 recimo B.Evrope prema Futoskoj do grada. Samo na B.Evrope imate nasilnicke sofere koji divljaju po 3 traci produzuju ravno na toj traci iako je za levo ili desno i ladno stoje Policajci i to gledaju. Sve dok nema kaznjavanja bice tako i nasa deca ginu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika