Ranjavanje Goranca i ubistvo MMA borca: Produžen pritvor Boći

Dalibor Bogdanović Boća i D. J, koji se sumnjiče za pucnjavu u kojoj je prošle godine na Detelinari ubijen MMA borac Uroš Stefanović, a ranjen Goran Kovačević Goranac, ostaju u pritvoru.
Ranjavanje Goranca i ubistvo MMA borca: Produžen pritvor Boći
Foto: 021.rs

Oni će u pritvoru biti najduže do 10. maja, potvrđeno je za Dnevnik u Višem sudu u Novom Sadu.

Pre mesec dana je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv obojice zbog opravdane sumnje da su 2. septembra 2021. godine izvršili krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Za njime je poternica raspisana 7. septembra prošle godine. Nepune dve nedelje nakon pokušaja ubistva Goranca i likvidacije njegovog telohranitelja, novosadskoj policiji se predao D. J. za kog se sumnja da je vozio auto iz kojeg je pucano. 
 
Dalibor Bogdanović Boća, za kojim je bila raspisana međunarodna poternica, predao se tek 9. marta.
  • pa i

    15.04.2022 07:34
    Goranac
    je bivši pandur to se ne spominje nikada
  • Sloboda

    15.04.2022 02:21
    Do kraja
    Pravda za Bocu,na slobodu.Canak odnesi drugu paket veran ti je bio.Cim se on sam predao nema njega više nigde,sigurnije u zatvoru nego na slobodi.
  • Zoki

    13.04.2022 12:58
    Tol
    Kako se to odbranjuje .dodje u pasaz i ubija ljude .jel na tom Kosovu to naucio braneci svoj narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika