Muškarac pao sa električnog trotineta na Mostu slobode, još troje povređenih u udesima u Novom Sadu

Četiri osobe povređene su u isto toliko udesa u poslednja 24 sata, u Novom Sadu i okolini.
Muškarac pao sa električnog trotineta na Mostu slobode, još troje povređenih u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, prvu intervenciju lekarska ekipa imala je nešto pre 10 časova u Zmaj Jovinoj u Sremskim Karlovcima.

Zbrinuta je četrdesetčetvorogodišnja pešakinja koja je oborena u nezgodi, a potom je prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.

Sudar tricikla i automobila dogodio se oko 12.20 u Temerinskoj 14. Povređen je tridesetšestogodišnji muškarac, koji je zbrinut i prevezen u Urgentni centar.
 
Tri vozila učestvovala su u sudaru koji se oko 16.40 dogodio u Partizanskoj ulici. U sudaru je povređena tridesetsedmogodišnja žena, koja je zbrinuta i prevezena u Urgentni centar.
 
Tridesetsedmogodišnji muškarac pao je sa električnog trotineta nešto pre 19 časova na Mostu slobode, u smeru ka Sremskoj Kamenici. On je zbrinut i u svesnom stanju, kaže dr Krulj, prevezen na hirurgiju Urgentnog centra.
  • Smrt

    13.04.2022 07:52
    Na grobu mu je piše:"Bio je u pravu."
  • Trotinet man

    12.04.2022 22:35
    Ko ne zna djaba mu
    Vozim trotinet već godinu i po dana. Vozim auto od 18-te godine. Takodjer vozim i bicikl.
    Ako neko ima vozačku kulturu onda nema problema, na žalost svi misle da su u pravu i da im se može. I biciklisti i pešaci i trotinetasi.
    Pa malo po malo neko padne ili podleti. Zbog neke uobraženosti ko da mole boga da ih auto pokupi. Nek im je da srećom.
  • Rade

    12.04.2022 19:04
    Ko stavi dete na električni trotinet treba da ode na posmatranje .Sa tako malim tockovima povecavas sanse za pad na prvoj rupi a o svetlima na tim trotinetima da nepricamo .Jednostavno kaubojstina .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika