Na novosadskim ulicama oboreno dvoje pešaka i jedan motociklista

U protekla 24 sata na području Novog Sada u sudarima je povređeno dvoje pešaka, jedan motociklista i jedan vozač automobila.
Na novosadskim ulicama oboreno dvoje pešaka i jedan motociklista
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe regovale zbog četiri nezgode u kojima su četiri osobe povređene.

Prva je bila u 08.06 časova na nadvožnjaku na Rumenačkom putu kod Rumenke, kada su se sudarila dva automobila. U sudaru je povređena žena stara 41 godinu, koja je vozila jedan od automobila. Ona je nakon ukazane pomoći prevezena u Urgentni centar.
Hitna pomoć je intervenisala u 19.16 časova na Bulevaru kralja Petra I kod "Bubi grila" kada je povređen pešak star 50 godina kojeg je udario automobil. On je sa teškim telesnim povredama prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.
 
Još jedan pešak je povređen u sudaru u 20.20 časova u Narodnog fronta preko puta broja 73. U ovoj nezgodi je povređena pešakinja stara 42 godine i nju je Hitna pomoć nakon zbrinjavanja na licu mesta prebacila na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Četvrti sudar se dogodio 22.13 časova u Ulici Đoke Mijatovića kod broja 33 kada je automobil udario motor. U nezgodi je povređen motociklista star 24 godine koji je nakon ukazane pomoći prevezen u Urgentni centar.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika