Uhapšene tri osobe u Novom Sadu zbog sumnje da su preprodavali NIS-ovu naftu

Policija u Novom Sadu u saradnji sa službenicima Funkcije korporativne zaštite kompanije "Naftna industrija Srbije" (NIS) uhapsila je tri osobe.
Uhapšene tri osobe u Novom Sadu zbog sumnje da su preprodavali NIS-ovu naftu
Foto: 021.rs

Protiv još dve biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su preprodavali naftne derivate te kompanije, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su S.P. (44), M.M. (41) i M.R. (62) iz Novog Sada.
Osumnjičeni se terete da su kao vozači teretnog vozila u "NIS-u", u dužem vremenskom periodu, protivpravno prisvajali naftne derivate iz autocisterni vlasništva te kompanije, koje su posle preprodavali.
Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.
  • Laza

    22.04.2022 13:28
    Cirkus od drzave
    Ceo grad zna da se toci gorivo na crno u Perionici u Tolstojevoj, foliraju da peru vozila a u stvari toce gorivo. To se radi decenijama u nazad, zmuri policija zmuri inspekcija. Dali je moguce da vodja sektora nema pojma o tome, naravno da nije. Para vrti gde burgija nece.
  • Bata

    17.04.2022 06:27
    Ispitati rad Nisa vozaci rade cesto svaki vikend radi se i vise od 32 h prekovremenog namestaju se ture vrsi pretnja sefova ukidaju se i smanjuju bonusi radi se cesto po sest dana za redom sto stvara ogromnu opasnost na putu za platu malo vecu od vozaca kombija a ne ADRa
  • Sabahudin

    15.04.2022 16:36
    Omerović
    Ukrajinski špijuni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika