Tokom vikenda u Novom Sadu 18 udesa, jedna osoba teško povređena

Jedna osoba je teško, a još četiri su lakše povređene, u 18 saobraćajnih nezgoda koje su se tokom vikenda dogodile u Novom Sadu.
Tokom vikenda u Novom Sadu 18 udesa, jedna osoba teško povređena
Foto: 021.rs

Na području Južnobačkog okruga, od 15. do 17. aprila, dogodilo se 29 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a šest je lakše povređeno.

"Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno  593 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Na ovom području, iz saobraćaja su isključena 74 vozača i 12 vozila, a zadržano je 17 vozača, od kojih 12 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a pet zbog ponavljanja prekršaja", navode u Policijskoj upravi Novi Sad.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dvojica vozača terete se i za nasilničku vožnju, jer su, u Bečeju vozili bicikl i automobil sa više od dva promila alkohola u organizmu. 
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Teme

udes
  • Ehe

    26.04.2022 08:34
    Vulin?
    Uzas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika