Novosadska policija isključila iz saobraćaja vozača "zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo"

Dve osobe su zadobile lakše povrede u pet saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u Novom Sadu, u protekla 24 sata.
Novosadska policija isključila iz saobraćaja vozača "zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo"
Foto: 021.rs

Na području Južnobačkog okruga u istom intervalu se dogodilo sedam udesa, u kojima je jedna osoba teško, a tri su lakše povređene.

Policijska uprava u Novom Sadu je 18. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 210 prekrašaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

"Na ovom području iz saobraćaja je isključeno devet vozača i šest vozila. Zadržana su dva vozača, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo", saopštila je policija.
 
Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, isključenje zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo dogodilo se na teritoriji Bačke Palanke.
 
Zadržani vozači će, iz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Teme

udes
  • Rajko

    22.04.2022 07:59
    Verovatno greška u kucanju
    Isključen iza saobraćaja jer ne ispunjava neki od uslova, a zadržan dok se ne završi prekršajni postupak jer ima prebivalište u inostranstvu. Standardna procedura.
    Ne postoji isključenje iz saobraćaja zato što ste stranac.
  • 002211

    22.04.2022 05:33
    Tako je ovo komplikovano, da kontam da sam srećan što nisam vozač auta.
  • dijasporac

    20.04.2022 19:47
    Nije vam palo na pamet da covek vozi automobil sa stranim tablicama i da je dobio kaznu koju ne bi mozda platio/regulisao pre izlaska iz zemlje? To se dogadja i gradjanima Srbije sa utomobilima sa srpskim tablicama, ako im napisu kaznu negde u Evropi moraju da je plate pa tek onda im vracaju papire za automobil.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika