Sedmoro povređenih u udesima kod Higijenskog, nadvožnjaka Kovilj - Budisava i na Kamenjaru

Sedam osoba povređeno je u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu i okolini.
Sedmoro povređenih u udesima kod Higijenskog, nadvožnjaka Kovilj - Budisava i na Kamenjaru
Foto: 021.rs

Doktorica Hitne pomoći Nikolina Marić za 021.rs kaže da su njihove ekipe intervenisale u tri saobraćajne nezgode.

Prvi sudar je bio u 10:20 časova u Futoškoj ulici, preko puta Higijenskog. U sudaru dva vozila povređen je muškarac nepoznatog godišta, koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna pomoć je intervenisala i u 19:07 časova kod nadvožnjaka između Kovilja i Budisave, gde su se sudarila dva vozila. U intervenciji su bile dve ekipe Hitne pomoći koje su pomogle dvojici muškaraca od 34 i 44 godine. Obojica su u svesnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Treća nezgoda se dogodila u 21:07 časova na glavnom putu na Kamenjaru, kod čarde "Mačak", gde su u sudaru dva vozila povređene četiri osobe. Muškarci stari 29 i 39 godina su nakon zbrinjavanja na licu mesta u svesnom stanju prevezeni na hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine, dok su mladić od 23 i devojka od 20 godina zbrinuti na  na licu mesta. 
 

Teme

udes
  • Pera

    21.04.2022 23:11
    Zato sto voze kao idioti! Drzanje rastojanja i tolerancija u saobracaju odavno ne postoje, samo seljastvo i nekultura!
    Danas pustim sleper sa prikolicom da se ukljuci sa auto puta na magistralni i idiot iza mene svira i vileni po autu. Kad smo nastavili dalje skrenuo je u ulicu desno posle 500 metara!
    Malo nas je, al smo zato go*na.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika