Sudar autobusa i automobila kod GSP-a, na Iriškom vencu vozilo izletelo sa puta

Hitna pomoć je u protekla 24 sata intevenisala zbog četiri saobraćajne nezgode.
Sudar autobusa i automobila kod GSP-a, na Iriškom vencu vozilo izletelo sa puta
Foto: 021.rs

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže da su u ovim nezgodama dve osobe zadobile povrede zbog kojih su morale da budu prebačene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, dok je nekoliko osoba zbrinuto na licu mesta ili nije bilo potrebe za pružanjem pomoći nakon pregleda.

Prva nezgoda je bila u 7:43 časova na Bulevaru kneza Miloša, na pešačkom kod GSP-a, gde su se sudarili autobus i automobil. U ovom udesu je povređen muškarac star 53 godine koji je u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Hitna pomoć je intervenisala i na uglu ulica Stražilovske i Maksima Gorkog u 9:14 časova gde su se sudarila dva automobila. Ekipa Hitne je pregledala nekoliko osoba, ali nije bilo potrebe da budu prevezeni u Urgentni centar. 
 
Saobraćajna nezgoda se dogodila na izlazu iz Kaća u 12:40 časova. U sudaru dva vozila povređena je žena stara 75 godina, koja je u svesnom stanju prevezena u Urgentni. 
 
Četvrta nezgoda je bila u 14:51 čas na spuštanju sa Iriškog venca, gde je automobil proklizao i izleteo sa puta. Hitna pomoć je na licu mesta pregledala jednu osobu, ali nije bilo potrebe za prevozom ili intervencijom.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika