Tinejdžer povređen prilikom pada sa bicikla

Više osoba povređeno je u četvrtak u četiri saobraćajne negode na području Novog Sada.
Tinejdžer povređen prilikom pada sa bicikla
Foto: 021.rs

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da se uglavnom radilo o lakšim povredama, tako da je samo jedna osoba prevezena u bolnicu.

Prva nezgoda je bila u 17.20 časova na putu za Bačku Palanku na izlazu iz Begeča. U ovom sudaru tri vozila četiri osobe su pregledane i zbrinute na licu mesta, te nije bilo potrebe za njihovim transportom u bolnicu.
Hitna pomoć je intervenisala i u 21.35 časova na Temerinskom mostu, gde je automobilom udaren pešak. U ovoj nezgodi je povređen dečak star 10 godina, koji je pregledan i zbrinut na licu mesta. 
 
Na Bulevaru oslobođenja kod broja 10 u 22.47 časova došlo je do pada sa bicikla. Ovom prilikom je povređen mladić star 17 godina, koji je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezen u Dečiju bolnicu.
 
Četvrta nezgoda je bila u 23.07 časova na raskrsnici kod Futoške pijace, kada su se sudarila dva automobila. Hitna pomoć je pomogla devojci staroj 24 godine koja je zbrinuta na licu mesta.

Teme

udes
  • /

    22.04.2022 13:52
    /
    ovi ne znaju ni bicikli da voze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika