Požari na Kamenjaru, Salajci i Podbari: Vatrogasci intervenisali zbog vatre na vikendici

Novosadski vatrogasci sinoć su imali tri manje intervencije na Kamenjaru, Salajci i Podbari, u kojima nije bilo povređenih.
Požari na Kamenjaru, Salajci i Podbari: Vatrogasci intervenisali zbog vatre na vikendici
Foto: 021.rs
Vatrogasci su na Kamenjaru gasili požar u dvorištu jedne vikendice, gde je gorela nadstrešnica sa kamp prikolicom. Šteta na izgorelom objektu je značajna, a u gašenju su učestvovala tri vatrogasna vozila.

Nedugo zatim, novosadski vatrogasci morali su da intervenišu u Kosovskoj ulici, nakon dojave o dimu u zgradi u kojoj se nalazi restoran. Ipak, ispostavilo se da je do dima došlo zbog zagorele hrane, a vatre nije bilo. Vatrogasci su pomogli da se izdimi zgrada i hodnici.

Rano jutros, oko dva sata posle ponoći, intervenisali su i u Ulici Save Đisalova, zbog požara u prostorijama koje koristi Hitna pomoć. Zapalila se kanta za smeće, a pomoć vatrogasaca je bila potrebna kako bi se zaustavilo širenje vatre. Nije pričinjena značajnija materijalna šteta. 
 
Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, ni u jednoj od ove tri intervencije vatrogasaca nije bilo potrebe za reakcijom lekarske ekipe, jer nije bilo povređenih osoba. 
  • Hordana

    04.05.2022 14:09
    Pikavci
    Treba muški još više da pljuju po ulicsma,ma gde god.To će smanjiti požare i neutralisati pikavce.Ko je još video ds se bacaju u prilagođene kante za to.
  • a vatra

    04.05.2022 10:19
    na tvrdjavi....
    nista...?
  • Sve u svemu ...

    04.05.2022 10:02
    Znači komša na Kamenjaru će izgleda pristati da proda plac, zaposleni u Hitnoj pomoći treba da prođu protivpožarnu obuku da nauče da se pikavci ne bacaju u kantu za smeće a restoran bi mogao i da isključi šporet kada već kuhinja završi sa radom ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika