Suđenje vozaču iz Novog Sada za pogibiju učiteljice Tijane Bilić počinje 10. maja

Optužnica protiv P.K. iz Novog Sada, koji se sumnjiči za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula učiteljica Tijana Bilić, potvrđena je, a pripremno ročište je zakazano za 10. maj, piše Dnevnik.
Suđenje vozaču iz Novog Sada za pogibiju učiteljice Tijane Bilić počinje 10. maja
Foto: 021.rs

Nesreća se dogodila 7. novembra prošle godine na Zrenjaninskom putu, a istraga protiv dvadesetjednogodišnjeg P.K. je pokrenuta zbog sumnje da je, kršeći više normi Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, između ostalog i vožnjom pod uticajem droga, ugrozio javni saobraćaj, što je za posledicu imalo smrt 36-godišnje žene.

Osumnjičeni mladić se od hapšenja nalazi u pritvoru koji mu je poslednjui put produžen do 3. juna, potvrdila je za Dnevnik portparolka novosadskog Višeg suda Jelena Ostojin.

Tijana Bilić poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu, u blizini skretanja za Kać, kada je na njen "reno klio" direktno naleteo P.K, vozeći "mercedes". On je, prema nezvaničnim informacijama, vozio automobil kojem je istekla registracija, s probnom dozvolom, a analiza krvi uzete odmah nakon nesreće pokazala je da je bio pod uticajem kokaina i THC-a.
 
Od siline udarca, "reno klio" je sleteo s puta i završio prevrnut na krovu u polju, a vatrogasci su morali da seku smrskani automobil kako bi izvukli telo žene, koja je poginula na licu mesta.
 
Tijana Bilić je radila u Osnovnoj školi "Ivo Lola Ribar" u Novom Sadu.
  • Anonymous

    06.05.2022 10:56
    P.K. (Partijski Klinac)
    Razumem pretpostavku nevinosti i da nije zahvalno javno prozvati i obelodaniti ime i prezime nekoga pre nego se utvrdi krivica (kako ne bi tuzio zbog narusenog ugleda, dusevnog bola i sl.), razumem da se ne objavljuju imena maloletnika, ali ovde je rec o klipanderu jednom koji se nasisao kokainuma kao Aca Lukas i Darko Lazic zajedno! Covek koga su izvukli iz mercedesa. Covek koji nije imao dozvolu (znaci zna se ime i moze se proveriti da li istu poseduje), ocito da su mu uradjene i ostale analize na razne supstance, tako da je bio "ziv covek pred medicinskim tehnicarem" sa sve zavrnutim rukavom dok mu se vadi krv, dakle - za koji moj je "Partijski Klinac" i dalje ANONIMAN a zena ni kriva ni duzna sad lezi mrtva?!

    KO JE P.K.? KO SU MU RODITELJI??? KO GA CUVA???
    Neki lokalni dripac? Vucic? Vucevic? "Nasa Maja"? Mirovic? Ja kao gradjanin Novog Sada zelim da znam ko su barabe koje bez dana staza i bez dinara plate voze automobile od 60.000e, koji su organima reda "poznati" a tuzilastvu "nedodirljivi", hocu da znam koje g**no sedi negde u Gradskoj kuci, u kojoj kancelariji i telefonira Sudu da se "malome progleda kroz prste i da novine ne objavljuju bas previse detalja", hocu da znam!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika