Troje dece povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

Osam osoba, među kojima i troje dece, povređeno je u pet udesa koji su se juče desili u Novom Sadu i okolini.
Troje dece povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs

Muškarac (61) povređen je u sudaru dva vozila u 10.44h, na uglu ulica Otokara Keršovanija i Povrtarske.

Dr Nikolina Marić iz Zavoda za hitnu pomoć za 021.rs kaže da je povređeni muškarac prevezen u svesnom stanju u Urgentni centar. 

Dva vozila sudarila su se u Rumenci, na uglu Nikole Tesle i Vojvode Putnika juče u 13.05h. U ovom udesu povređeno je šestogodišnje dete koje je prevezeno u Dečiju bolnicu. Povrede je zadobila i žena (44) koja je u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar. Na licu mesta zbrinut je muškarac (45).
 
Dve osobe, žena (59) i muškarac (38), povređeni su u sudaru tri vozila u Petrovaradinu (ispred Račkog 54). Oboje su, svesni, prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Jedanaestogodišnja biciklistkinja oborena je u Kisaču u 17.31 u Gombarovoj ulici ispred broja 56. Kako za 021.rs kažu iz Hitne pomoći, ona je u svesnom stanju prevezena u Dečiju bolnicu. 
 
Devojčicu (16) oborilo je vozilo kada je prelazila put u Ulici cara Dušana ispred Dvora. Ona je u svesnom stanju prevezena u Dečiju bonicu. 

Teme

udesi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika