Petnaestogodišnjak i još četvoro građana povređeno na novosadskim ulicama

Pet osoba, od kojih jedan maloletnik, povređeno je u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana desili u Novom Sadu.
Petnaestogodišnjak i još četvoro građana povređeno na novosadskim ulicama
Foto: 021.rs

Petnaestogodišnjak je oboren na uglu Dragoslava Srejovića i Marka Servickog u 15.50h.

Dr Nikolina Marić iz Zavoda za hitnu pomoć za 021.rs kaže da je povređeni maloletnik zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen u Dečiju bolnicu.
Nešto pre 15 časova oborena je pešakinja (56) na Bulevaru oslobođenja ispred broja 69. Na nju je naleteo motocikl. Žena je u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. 
 
U sudaru tri automobila na nastavku Bulevara Evrope, prema autoputu, lakše povrede zadobio je muškarac (47). On je pregledan na licu mesta i ostavljen mu je uput za Urgentni centar u slučaju potrebe. Udes se dogodio oko 16.20h.
 
Devojka (21) povređena je kada je na nju naleteo bicikl oko 17 časova, na Bulevaru oslobođenja, prekoputa NIS-a. Ona je pregledana na licu mesta i u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar. 
 
Dva vozila sudarila su se na uglu ulica Jovana Popovića i Ilariona Ruvarca u 23.30h. Tom prilikom povređen je muškarac (42). On je zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, na hirurgiju. 

Teme

udesi
  • Đura

    10.05.2022 19:58
    Biciklisti u ulici Narodnog fr
    NE POŠTUJU ZNAK za zabranjen smer, uglavnom jure suprotnim smerom, galame i psuju pešake, a nisu u pravu. Ne poznaju saobraćaj, a možda treba postaviti znak na sred staze da bi ga videli crveni krug sa belom horizontalnom linijom.
    Zabrana saobraćaja u jednom smeru - označava put odnosno deo puta na kome je zabranjen saobraćaj vozila iz smera prema kome je okrenut znak.
  • Besan

    10.05.2022 12:16
    @ Jowan S.
    Ma nemojte. A sto biciklisti jure pesackom zonom i ulecu medju pesake to nikom nista. Kad vas obori itekako moze da vas ubogalji.
  • naravno

    10.05.2022 11:36
    U Dragoslava Srejovića ne postoji ni jedan saobraćajni znak na raskrsnicama sa bočnim ulicama, niti obeleženi pešački prelaz.
    To vam je grad kulture 2022.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika