Produžen pritvor osumnjičenima za ubadanje muškarca na Bulevaru oslobođenja

Dvojici osumnjičenih za pokušaj ubistva u aprilu ispred kockarnice na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu produžen je pritvor do 10. juna.
Produžen pritvor osumnjičenima za ubadanje muškarca na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs

A. K. (27) iz Kule i L. P. (28) iz Novog Sada uhapšeni su jer su navodno izboli tridesetosmogodišnjaka nakon rasprave ispred kockarnice, piše Dnevnik

Zajedno sa njima priveden je i dvadesetšestogodišnjak koji im je pomogao da pobegnu sa mesta napada. On se tereti za pomoć učiniocu krivičnog dela. 

Pokušaj ubistva dogodio se 13. aprila, oko 14 časova ispred kazina na Bulevaru oslobođenja. 
 
Osumnjičeni su se najpre posvađali u bašti kockarnice, a dvojica su potrčala za trećim muškarcem, a jedan od njih ga je ubo čak sedam puta nožem. 
 
Posle napada pokušali su da se domognu Bačke Palanke, ali ih je policija najpre locirala, a zatim i uhapsila.
  • Mrki

    13.05.2022 10:44
    Ma 40 godina odmah
    Sta tu ima da se ceka sudjenje odmah dozivotna ili laza lazarevic I na sav glas razglasitiI onda deca nece tako lako potezati noz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika