FOTO: Zapaljen kontejner na Rotkvariji, požar se proširio na okolna parkirana vozila

Automobil marke "opel corsa" izgoreo je sinoć na parkingu u Ulici Save Ljubojeva na Rotkvariji, a nakon što je vatra izbila u kontejneru.
FOTO: Zapaljen kontejner na Rotkvariji, požar se proširio na okolna parkirana vozila
Foto: 021.rs

Kontejner, koji je bio smešten na parking mestu u ovoj ulici, za sada nepoznata osoba zapalila je oko jedan sat iza ponoći.

Požar se proširio na vozilo Novosađanina S. P, parkirano na parking mestu do kontejnera.

Vlasnik "opela" navodi za 021.rs da je na licu mesta zatekao policiju i vatrogasce, te da je za nesreću saznao od cimera. Vatra je, kaže, sigurno gorela oko pola sata.
 
 
"Oštećen je, doduše manje, i automobil jedne komšinice. Do tog kontejnera je bio smešten i napušteni krevet koji je neko odložio, izgledalo je kao omanja deponija. Nastala je velika materijalna šteta", kaže ovaj Novosađanin za 021.rs.
 
 
U policiji za naš portal još uvek nisu dali informaciju o ovom slučaju.
  • 002211

    16.05.2022 08:25
    S r b s k a
    posla!
  • Nikola

    16.05.2022 08:20
    Na
    tu noc je gore i kontejner u dvoristu gagarinove ulice. Mislim da su neki obvesni klinci bacali petarde i zapalili kontejner tako da su to mozda i povezani dogadjaji i ne bi bilo lose pokusati utvrditi ko su retzardi koji to rade.
  • Komša

    15.05.2022 22:49
    Ima kamera u ulazu broj 3, tačno preko puta tih kontejnera. Sigurno se vidi kako je došlo do požara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika