Nakon nesreće na auto-putu kod Kovilja: Devojčica u teškom stanju, dve žene i dalje u Urgentnom

Sedmogodišnja devojčica iz Makedonije, povređena u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Kovilja prošle subote, u teškom je stanju i smeštena je u Dečijoj bolnici.
Nakon nesreće na auto-putu kod Kovilja: Devojčica u teškom stanju, dve žene i dalje u Urgentnom
Foto: 021.rs
Ona je u jedinici Intenzivne nege dečije hirurgije, stabilno, ali u teškom stanju, piše Dnevnik.

Desetogodišnji dečak iz Makedonije, koji je takođe povređen u udesu, stabilno je i dobro.

U ovoj nesreći na licu mesta je poginuo 56-godišnji hrvatski državljanin M. A. nakon što je putnički automobil sleteo s puta i prevrnuo se. 
 
Povređene su dve putnice, makedonske državljanke, a obe su zbrinute u Urgentnom centru. Kako za 021.rs navode u Kliničkom centru Vojvodine, obe su zadobile višestruke traumatske povrede glave i tela. 
 
"Pacijentkinja, 52-godišnja A. F. je teškog opšteg stanja, smeštena na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, gde se sprovode mere intenzivnog lečenja. Pacijentkinja A. L. (32) je stabilnog opšteg stanja, smeštena na odeljenju urgentne hirurgije, primljena na konzervativni tretman i opservaciju", poručuju u KCV za 021.rs.
 
Nesreća se dogodila u subotu oko podneva kod petlje Kovilj, u pravcu ka Novom Sadu. 
 
Hitna pomoć je na teren izašla sa dvoje kola, a intervenisali su i policajci i vatrogasci.
  • Dejan

    16.05.2022 12:21
    Ccccc
    Pisem i ponavljam,spora voznja na autoputevima izaziva ovakve nesrece ! Nasi pametni ingeneri uradili prikljucenje na autoput gde sa 60-70km/h ulazis u saobracaj,klasican recept za nesrecu ! Onda jos srbi ne znaju da voze autoputevima i eto resenja, baje fraje voze samo preticajnom trakom,amblenduju,kamion pretice kamion, generalno je jos i dobro koliko malo nesreca ima sa ovakvom kulturom voznje !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika