Petoro povređenih u sudarima u Novom Sadu, među njima petogodišnji dečak

Petoro građana, uključujući petogodišnje dete, povređeno je u ukupno tri udesa tokom proteklog dana u Novom Sadu.
Petoro povređenih u sudarima u Novom Sadu, među njima petogodišnji dečak
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi dr Nikolina Marić iz novosadske Hitne pomoći, 67-godišnja putnica povređena je u sudaru dva vozila koji se oko 15 časova dogodio kod Higijenskog.

Povređena žena je u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar.

Dvojica muškaraca i petogodišnji dečak povređeni su u sudaru tri vozila do kog je nešto pre 18 časova došlo u Gorana Kovačića, ispred broja 7. Četrdesetdevetogodišnji i tridesettrogodišnji putnik, kao i dete, zbrinuti su na licu mesta, a ostavljen im je uput u slučaju potrebe za pregledom u ambulanti.
 
Tridesetdvogodišnji muškarac povređen je u sudaru dva vozila nešto nakon 20 časova na Bulevaru cara Lazara 100. Kako dodaje dr Marić, i on je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar, na odeljenje hirurgije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika