FOTO: Novosađanka u kombiju pokušala da prošvercuje omanji butik

Carinici su u sredu, 18. maja na ulaznoj strani prelaza Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili jednu putnicu u pokušaju da u kombiju prokrijumčari firmiranu garderobu i obuću.
Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled izdvojen kombi nemačkih registarskih oznaka, kojim je na relaciji Berlin - Novi Sad sama putovala 47-godišnja državljanka Srbije.
Osim što je na prelaz ušla trakom obeleženom zelenim semaforom, namenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, putnica je to i potvrdila u razgovoru sa carinicima, rekavši da pored ličnog prtljaga prevozi samo polovnu mašinu za sušenje veša i četiri korišćene drvene stolice.
Ispostavilo se da je to daleko od istine, jer je iza sedišta i u tovarnom delu vozila pronađena nova garderoba i obuća robnih marki "Puma", "Nike", Q"Karl Lagerfeld", "Boss", "Levis", "Guess", "Gap" i drugih, čija je vrednost procenjena na oko 18.000 evra.
 
Pored krijumčarene garderobe i obuće do okončanja prekršajnog postupka, zadržan je i kombi, čime ukupna vrednost otkrivenog prekršaja premašuje 20.000 evra.
 
  • Dule

    19.05.2022 19:44
    pravila
    Nije postovala pravila, mislila je da za nju ne vaze.
  • Mamislav Tatić

    19.05.2022 15:32
    ...
    Fezbuk prodaja unikatne majice karlo lagerfeld gianni bananni.
  • Drzava

    19.05.2022 15:03
    je
    najveca mafija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika