Dva automobila sletela s puta, jedna osoba teško povređena u padu s bicikla

Na području Novog Sada i okoline se tokom jučerašnjeg dana dogodilo šest udesa, od kojih su dva sletanja sa puta.
Dva automobila sletela s puta, jedna osoba teško povređena u padu s bicikla
Foto: 021.rs

Muškarac (64) oboren je kao biciklista kod Minakve u 9.50h. On je zbrinut na licu mesta i prevezen na hirurgiju u Urgentni centar.

Na putu Rumenka-Kisač, bliže Kisaču, vozilo je sletelo s puta u 11.27h. Kako za 021.rs kaže portaprol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, u ovom udesu je povređena devojka (19). Ekipa hitne pomoći povređenu je zbrinula na licu mesta i u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na odeljenje hirurgije. 

Muškarac nepoznatog godišta i identiteta zadobio je teže povrede prilikom pada sa bicikla na Bulevaru oslobođenja kod broja 18 oko 13 časova. Dr Krulj kaže da je on zbrinut na mestu pada, a potom prevezen na reanimaciju u Klinički centar Vojvodine. 
 
Još jedan pad sa bicikla dogodio se na Bulevaru cara Lazara ispred Merkatora, u pola pet posle podne. Ekipa Hitne pomoći zbrinula je devojku (22). Ona je potom u svesnom stanju prevezena na hirurgiju u Urgentni centar.
 
U 17.27 u Podunavskoj ulici, ispred broja 40, automobil je sleteo s puta, bez direktnog kontakta s drugim vozilima. U ovom sletanju povređena je žena (47). Ona je zbrinuta na mestu udesa i prevezena u Klinički centar Vojvodine, na odeljenje hirurgije. 
Sudar u kome su učestvovala dva vozila, a još jedno sletelo s puta bez kontakta sa ova dva, dogodio se u 18.49 na Rumenačkom putu, posle nadvožnjaka (kad se ide prema Rumenci). U sudaru dva vozila povređeni su muškarac (44), devojka (21) i mladić (22). Svi su pregledani i zbrinuti na mestu udesa i u svesnom stanju prevezeni na hirurgiju Urgentnog centra. U jednom od automobila bilo je i jednogodišnje dete. Dete, kako kaže dr Krulj, nije imalo traumatske povrede, ali je radi dijagnostike prevezeno na odeljenje dečije hirurgije. Iz prevrnutog vozila koje nije direktno učestvovalo u udesu pregledan je muškarac (63). On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
U zbrinjavanju svih povređenih učestvovale su dve ekipe Hitne pomoći.

Teme

udesi
  • Neces ti meni

    20.05.2022 10:34
    Bahatost, neprilagodjena brzina, nekultura, inacenje, primitivizam, osionost, NAMERNO ometanje drugog kako ne bi mogao da vozi normalno, dodavanje gasa kad se ugleda pesak, mrznja prema drugim ucesnicima u saobracaju, ja sam pametniji od tebe, Zadruga zurka, TikTok, ponizavanje drugog, velicanje nepostenog, lopovluk, totalno poremecen sistem vrednosti, .....KATASTROFA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika