Pet udesa u Novom Sadu: Tinejdžer udaren na triciklu kod Biga, žena povređena pri kočenju busa

Šest osoba povređeno je u ukupno pet udesa proteklog dana u Novom Sadu.
Pet udesa u Novom Sadu: Tinejdžer udaren na triciklu kod Biga, žena povređena pri kočenju busa
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, u prvoj intervenciji lekarska ekipa je oko 9.45 na uglu Janka Veselinovića i Janka Čmelika zbrinula 84-godišnjeg motociklistu kog je udario automobil.

On je zbrinut i potom prevezen u Urgentni centar, na hirurgiju.
Tridesetšestogodišnja žena povređena je u udesu koji se oko 16 časova dogodio na kružnom toku na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Bulevara Evrope. Ona je, nakon zbrinjavanja iz ovog udesa dva vozila, prevezena na dalju dijagnostiku u svesnom stanju.
 
Oko pola sata kasnije je 72-godišnja putnica lakše povređena prilikom kočenja autobusa GSP na stanici kod Limanskog parka. Lekarska ekipa joj je, kaže dr Krulj, dala uput u slučaju da joj je potreban pregled.
 
Devetnaestogodišnjaka na triciklu udario je vozač automobila nešto pre 17 časova kod Biga. I on je zbrinut na licu mesta,  a potom u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Poslednja intervencija lekarske ekipe Hitne pomoći bila je nešto nakon 19 časova kod Mosta slobode, smer iz Sremske Kamenice ka Novom Sadu. U udesu dva vozila povređena je 44-godišnja žena, koja je nakon zbrinjavanja u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar.
 
Takođe, 52-godišnji muškarac je pregledan na licu mesta i dobio je uput u slučaju potrebe za daljom lekarskom pomoći.
  • Sovra

    24.05.2022 10:59
    NS
    Aj molim te objasni ti kao strucnjak koji se u sve razume.KAKO?? Pun bus ljudi povredi se jedna zena od 72 godine,ostali nista i vozac je kriv.
  • Neces ti meni

    24.05.2022 10:42
    Prkos
    Nepostovanje ogranicenja brzine, NAMERNO ometanje voznje drugog ucesnika ne bi li Taj bio nateran da POGRESI, inacenje, bahatost, nekultura, mrznja prema drugom ucesniku u saobracaju, totalno odsustvo bilo kakve empatije ka drugome, ...
    Nema leka za nas.
  • lala banat

    24.05.2022 10:32
    uh
    Imam 190 cm visinu i 110kg i mene je vozač kad je startova bus ( 11B ) kod studenskih domova skoro izuo iz cipela .
    Kad sam reagovao na dvesta iz mesta ladno je odgovorio - pa drži se.
    Ima jedna žena što vozi , ma milina , većina muških su totalni loderi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika