Dvoje tinejdžera među šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu

Šest osoba, među kojima i dvoje tinejdžera, povređeno je u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu.
Dvoje tinejdžera među šestoro povređenih u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Prvi udes desio se u 13.39h u Ulici Žarka Zrenjanina, u blizini Banovine. Povređen je pešak (17).

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je ekipa hitne pomoći zbrinula povređenog mladića na licu mesta i potom ga prevezla u na odeljenje hirurgije u Dečijoj bolnici.
U sudaru tri vozila na Bulevaru patrijarha Pavla kod broja 16a, povređene su četiri osobe, a jedna je odbila pregled i bila je bez povreda, kaže dr Krulj.
 
Povrede su zadobile dve ženske osobe, starosti 25 i 66 godina, kao i dva muškarca starosti 38 i 37 godina. Sve povređene osobe su zbrinute na mestu udesa i potom u svesnom stanju prevezene u Urgentni centar na hirurgiju. 
 
Devetnaestogodišnja pešakinja povređena je kada je na nju naleteo automobil u Omladinskoj ulici kod broja 17.
 
Ona je zbrinuta na mestu udesa i prevezena na hirurgiju u Dečiju bolnicu. 

Teme

udesi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika