Tuča i potezanje noža kod Najlona: Dvojica povređena, ima privedenih

Tri osobe su povređene u tuči koja se dogodila u četvrtak uveče, oko 23 sata, kod Najlon pijace.
Tuča i potezanje noža kod Najlona: Dvojica povređena, ima privedenih
Foto: 021.rs

Zbog tuče i potezanja noža privedena su trojica muškaraca. 

Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, na licu mesta pružena je pomoć dvojici muškaraca.

"Muškarac rođen 1994. godine zbrinut je na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine. Drugi muškarac, 1988. godište, zbrinut je na licu mesta i dat mu je uput da se javi u Urgentni centar", poručuje Krulj.

Za 021.rs su u Kliničkom centru Vojvodine naveli da su primili pacijenta S. A. starog 25 godina sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša i trbuha.
 
- Nakon inicijalne dijagnostike, stabilizacije opšteg zdravstvenog stanja i hirurškog lečenja pacijent je smešten na Odeljenje urgentne hirurgije centra, gde se sprovodi intenzivni konzervativni tretman. - kažu u PR služba KCV-a.
 
Policija je saopštila da je Novosađanin D.S. (26) osumnjičen za krivično delo teško ubistvou pokušaju, dok su još dvojica Novosađana N.D. (27) i V.M. (20) osumnjičeni za krivično delo nasilničko ponašanje.
 
Navodi se da je ispred jednog ugostiteljskog objekta izbila tuča između trojice osumnjičenih i trojice Novosađana. Tokom sukoba, kako se kaže u saopštenju, D. S. je nožem naneo teške telesne povrede jednom dvadesetosmogodišnjem Novosađaninu, a lakše povredio još dvojicu mladića. 
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Mrki

    27.05.2022 20:57
    Robija I to dobraaa
    Da se objavi na svim vestima da su dobili po 20 godina I onda mozda nece biti nozeva u pederusama po Novom Sadu.a I policija bi mogla malo cesce da pretresa "klince" sa pederusama.
  • Omon

    27.05.2022 19:39
    Javašluk
    Pa to je bife k2 tamo je to normalna situacija,ali ne moze im niko nista neko iz policije cuva...
  • mile sauer

    27.05.2022 17:20
    vest bi bila da su potegli argumente

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika