Trinaestogodišnjak iz Beočina slao lažne dojave o bombama

Novosadska policija je rasvetlila lažne dojave o postavljenim bombama u Beočinu iza kojih, kako se sumnja, stoji trinaestogodišnjak iz ovog mesta.
Trinaestogodišnjak iz Beočina slao lažne dojave o bombama
Foto: 021.rs
Kako je saopštila policija, sumnja se da je on, u prethodna dva dana, na nekoliko adresa poslao mejlove u kojima se tvrdi da su bombe postavljene u osnovnoj školi, predškolskoj ustanovi, sportskom i kulturnom centru u Beočinu.
Pripadnici policije su obavili kontradiverzioni pregled svih ovih ustanova i utvrdili da su dojave bile lažne.
Policija je, takođe, o ovom događaju dostavila izveštaj Tužilaštvu za organizovani kriminal i obavestila Centar za socijalni rad u Beočinu.
  • Takodje verica

    30.05.2022 21:04
    Nista gluplje nisam cula.
  • Dragana B.

    30.05.2022 08:59
    Klinac iz Beocina slao dojave
    Da li se to neko poigrava sa nasim mozgom? Dajte ,molim Vas... nekakav klinac ,uzurpirao Srbiju( Beograd) najavama bombi?Vidite Vi ko to stvarno plasi narod, koji vise nista ne moze uplasiti, jer smo prosli sito i reseto i tvrdoglavi i hrabri smo!!!! Eto sad odjednom sve utihnu , hvala uzurpatoru!
  • S.

    29.05.2022 22:44
    Meni je ovde najvece razocarenje koliko ljudi komentarise a da ne procita vest. Ovde se radi SAMO o dojama u Beocinu. Klinac video sta se desava, bilo mu interesantno pa je i on 'teo malo.
    Vest NIJE o dojavama koje su se prethodno desavale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika