Buran dan: Pešak oboren kod Socijalnog, u Veterniku udarena šestogodišnja devojčica

Tridesetpetogodišnji pešak povređen je juče posle 23 časa, kada ga je udario automobil u Ulici Vojvode Bojovića kod Socijalnog.
Buran dan: Pešak oboren kod Socijalnog, u Veterniku udarena šestogodišnja devojčica
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, muškarcu je pružena pomoć na licu mesta, te je prevezen u Klinički centar Vojvodine na Odeljenje hirurgije.

Tokom jučerašnjeg dana, bilo je još tri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno pet osoba.

Najpre je oko 9 sati ujutru u Ulici kralja Petra u Veterniku kod banke Inteza auto retrovizorom udario šestogodišnju devojčicu.
 
Iako je Hitna pomoć izašla na teren, roditelji su odbili da je prevezu, tvrdeći da nije povređena, te je dobila uput da se javi lekaru u Dečijoj bolnici.
 
U 13.25 u saobraćajnoj nezgodi povređena su dva muškarca - od 30 i 21 godinu. Oni su zbrinuti na mestu udesa i potom u svesnom stanju prevezeni u Urgentni centar na hirurgiju. Tom prilikom, još jedan, 23-godišnji muškarac nije imao tegobe, te nije bilo potrebe za intervencijom.
 
Oko ponoći u sudaru dva vozila na uglu Maksima Gorkog i Bulevera oslobođenja dve osobe su povređene. Kako objašnjava portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, tridesetdvogodišnja žena i pedesetosmogodišnji muškarac zbrinuti su i prevezeni u KCV.

Teme

udesi
  • Ich

    06.06.2022 11:49
    Koji genije je smislio dva mala pešačka prelaza na 20 metara udaljenosti, dakle propustiš jedne pešake i onda opet treba da staneš u raskrsnici i napraviš kolaps jer nailaziš na sledeće.. Totalno nebulozna i zbunjujuća situacija, plus nepregledno je, linije su se izlizale ni ne vidi se da je prelaz. Naravno da vozač mora da ne jurca i obrati pažnju na pešaka i sigurno je kriv, ovde svi divljaju i voze necivilizovano, ali je pre svega kriv sistem i ova neuredjena zaostala država.
  • Pešak

    04.06.2022 13:34
    Ns
    Nisam vozač.Tvrdim da su pešaci 99/ odgovirni,kao i biciklisti.Kako je moguće da prelazi pešački i ne poglede ni levo ni desno.O biciklistima je komentar suvišan.Izuzimam mlade,oni su u svom svetu.
  • Grand Parada

    28.05.2022 19:17
    Ceca Velickovic
    Probajte da vozite po propisima.
    Bicete lincovani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika