U Kaću se sudarila tri kamiona, u Novom Sadu povređen šesnaestogodišnji biciklista

Šest udesa dogodilo se u Novom Sadu i okolini u toku jučerašnjeg dana, a među povređenima je i šesnaestogodišnjak.
U Kaću se sudarila tri kamiona, u Novom Sadu povređen šesnaestogodišnji biciklista
Foto: 021.rs
Dve osobe su povređene u sudaru dva automobila u Sremskoj Kamenici, u blizini zgrade Radio-televizije Vojvodine. Povrede koje su zahtevale transport u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zadobili su muškarac (54) i žena (53).

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je treća osoba, žena (52), pregledana na mestu udesa i da joj je ostavljen uput da se javi ukoliko bude potrebe za sekundarnim utvrđivanjem povreda. 

Do sudara je došlo u 8.55h.
 
Tri kamiona sudarila su se oko podne u Svetosavskoj ulici u Kaću, ispred Jelićeve pumpe. Dr Krulj kaže da su u udesu povređena dva muškarca, starosti 65 i 41 godinu. Njima je ukazana pomoć na mestu sudara, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar, na hirurgiju. 
 
Muškarac (42) povređen je u sudaru tri automobila u 15.43h, u Futoškoj ulici, kod broja 32. On je u svesnom stanju prevezen na hirurgiju u Klinički centar Vojvodine. 
 
Maloletni biciklista (16) oboren je na uglu Balzakove i Cara Lazara u 17.05. Dr Krulj kaže za 021.rs da je dečaku ukazana pomoć na licu mesta nakon čega je prevezen na hirurgiju u Dečiju bolnicu. 
 
Pešak i osoba na rolerima sudarili su se u Narodnog fronta, ispred Maksija u 17.43. Povrede u ovom "udesu" zadobila je žena (46). Nakon inicijalnog zbrinjavanja, ona je prevezena u Urgentni centar, na odeljenje hirurgije. 

Teme

udesi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika