Iz saobraćaja isključeno 14 vozača i pet vozila: Jedan bio pijan

U protekla 24 sata, na području Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a osam lake telesne povrede.
Iz saobraćaja isključeno 14 vozača i pet vozila: Jedan bio pijan
Foto: Pixabay
Na području Južnobačkog okruga u istom periodu dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a osam je lakše povređeno.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 1. juna, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 348 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 14 vozača i pet vozila, a zadržana su dva vozača, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a drugi zbog mogućnosti ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Aleksej

    03.06.2022 07:32
    Strava i uzas
    @Neko

    Svakodnevno gledam i ne mogu da verujem kakvi krsevi prolaze tehnicke preglede i voze se bez problema, bukvalno ne moze da se vozi iza njih! To ide toliko daleko da bukvalno stisnem kocnicu da bih napravio 50ak ili vise metara razmaka iza takvih trovaca.
    I ja vozim auto 2006. godiste, ali ne trujem iza sebe sve.
  • Duško

    02.06.2022 23:47
    Neverovatno 3
    Niko i ne pokušava da spreči VN Mišeluka.Prosto čoveka strah da prodje.
  • Neko

    02.06.2022 22:28
    neverovatno 2
    I ni jedno vozilo koje iza sebe ostavlja oblak čađi, policikličnih ugljovodonika, smrada i izgorelog ulja nije isključeno iz saobraćaja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika