Tužilaštvo traži mesec dana pritvora za Novosađanina koji je u Ćirpanovoj tukao suprugu

Osnovno javno tužilaštvo je zatražilo pritvor do 30 dana za A. G. (23) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu D. T. (28).
Tužilaštvo traži mesec dana pritvora za Novosađanina koji je u Ćirpanovoj tukao suprugu
Foto: 021.rs

Tužilaštvo navodi da se sumnja da je u nedelju, 5. juna u Ćirpanovoj ulici broj 19 osumnjičeni učinio krivično delo nasilje u porodici u odnosu na svoju vanbračnu suprugu D. T. 

Tužilaštvo kaže da je u utorak, 7. juna osumnjičeni, nakon što je bio zadržan u trajanju od 48 časova, saslušan pred postupajućim zamenikom i da je ispitana i oštećena.

"Nakon saslušanja ovo Tužilaštvo, a na osnovu prikupljenih dokaza i sagledavanja činjeničnog stanja, sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu podnelo je predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana protiv A. G, na osnovu člana 211. stav 1. tačka 3. Zakonika o krivičnom postupku", navodi tužilaštvo.
 
U roku od 24 časa trebalo bi da bude doneta odluka da li će predlog tužilaštva biti prihvaćen ili ne.
 
Dodajmo da je policija prethodno saopštila da je osumnjičeni oštećenoj naneo lake telesne povrede.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika