Telo žene izvučeno iz Dunava u Novom Sadu

Telo četrdesetšestogodišnje žene izvučeno je danas iz Dunava, kod drumsko-železničkog mosta, sa novosadske strane, saznaje 021.rs.
Telo žene izvučeno iz Dunava u Novom Sadu
Foto: 021.rs

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da je njihova ekipa intervenisala u 11:38 časova po pozivu policije. Pokušali su reanimaciju, ali bez uspeha. 

Za sada nema zvaničnih informacija o ovom slučaju iz policije, a prema navodima svedoka, sumnja se da je žena prethodno skočila sa Varadinskog mosta.

Prema saznanjima 021.rs, policiji su građani prijavili da su videli da neko skače sa Varadinskog mosta. 
 
Nakon dojave, Granična policija je zajedno sa redovnom policijom u čamcu obišla ovaj deo reke i pronašla telo žene.
 
Mentalno zdravlje je problem koji je veoma zastupljen, ali se o njemu nedovoljno govori. 
 
Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011 7777 000.
 
Pomoć i razgovor sa stručnjacima možete pronaći i kod neprofitnih organizacija kakvo je Centar "Srce" iz Novog Sada, koje pruža pomoć svakog dana od 14 do 23 časa. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona: 021 6623 393 i 0800 300 303.
  • Katica

    08.08.2023 17:09
    X
    Juce sam ja bila na dunavu i oko 19h spazila zenu na sred dunava....dozivala sam pomoc sa stranda kao sluzba nije radila...a kad sam viknula zeni jel treba pomoc...pokazala mi oberucke srednji prst....svejedno....zao mi je sto niko nije na vreme reagovao
  • Garica

    10.06.2022 07:04
    Bruka i tuga
    I sa jedne i sa druge strane Varadinskog mosta se nalaze objekti policije i pristaništa, pa zar oni ne vide šta se događa na mostu? A, da, malo imamo policajca, a i ovi što su u službi završili su kurseve na kojima su obučeni kako da kažnjavaju građane. Ne vide da neko hoće da skoči sa mosta, ne vide skok, ne vide osobu u vodi... tek kad ih građani obaveste, saznaju. Bruka, tuga, očaj.
  • Objasjjenje

    10.06.2022 05:26
    A da mi neko objasni
    Pa zasto mjinus ?
    Pa zato sto se saucesce izjavljuje porodici, a ne preminulom licu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika