Pet udesa u Novom Sadu, ponovo povređen pešak kod BIG-a

Pet osoba povređeno je u udesima koji su se juče desili u Novom Sadu.
Pet udesa u Novom Sadu, ponovo povređen pešak kod BIG-a
Foto: 021.rs
U sudaru dva vozila u 15.43h u Futoškoj ulici ispred broja 14 povređen je muškarac (34).

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je on zbrinut na mestu udesa i da mu je ostavljen uput za Urgenti centar, u slučaju potrebe.

Dva vozila sudarila su se u kružnom toku u Veterniku u 17.56h. U ovom udesu povređen je muškarac (43). Ekipa hitne pomoći ukazala mu je neophodnu pomoć, nakon čega su ga prevezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije. 
 
Mladić (23) povređen je prilikom pada sa bicikla u Ulici Kornelija Stankovića, ispred broja 21. Zbog zadobijenih povreda prevezen je u Urgentni centar, na hirurgiju. Pad se desio u 19.20h.
 
Pešakinja (20) povređena je na parkingu kod Tržnog centra Big u 21.49. Dr Krulj za 021.rs kaže da je ona pregledana i zbrinuta na mestu na kom je automobil naleteo na nju, nakon čega je prevezena na hirurgiju. 
 
Inače, parking kod TC Big je već neko vreme "crna tačka", jer se na njemu šesto dešavaju udesi. Ponekad je reč o sudarima dva ili više vozila, a najčešće na istom budu oboreni pešaci i biciklisti. 
 
U 21.51 automobil je oborio muškarca (48) na uglu Stražilovske i Bulevara cara Lazara. On je zbrinut na mestu udesa i utvrđeno je da nema potrebe za transportom do bolnice. 

Teme

udesi
  • Pešak

    11.06.2022 14:13
    Big
    Pešaci i biciklisti ne obraćaju pažnju na vozila.Biciklisti se voze u suprotno smeru a pešaci kao muve.Ako čovek ima dvatesetak godina mora voditi računa....
  • M

    08.06.2022 08:45
    Jurnjava bez potrebe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika