Dvojac pokušao da ukrade "renoa" u vlasništvu Novosađanke

Novosadska policija uhapsila je S. Đ. (22) iz Uba i L. L. (23) iz Obrenovca zbog sumnje da su počinili krađu u pokušaju.

Policija je S. Đ. zatekla u "renou" jedne Novosađanke, parkiranom na Limanu na kome je, kako se sumnja, prethodno razbio staklo, a kod njega je pronađen specijalni alat za startovanje vozila, kao i jedne inostrane registarske tablice.

U neposrednoj blizini, policija je, u drugom automobilu pronašla L. L. koji je, kako se sumnja, dovezao S. Đ. na lice mesta.

Obojici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

  • Miksi

    20.09.2022 23:56
    I meni je ukraden Renault Talisman pre 7 meseci sa samo 22 000km u Smed. Palanci. Samo par nedelja posle, ukradeno je još 2 automobila, takodje Renault, u Velikoj Plani.
    Do dana danas niko nije uhapšen a vozila nikad nisu pronađena.
  • Mirko

    13.06.2022 23:01
    E moj Slavko....koga ti hvališ....Grupu za motorna vozila 3. sprat jujujuju...tebi izgleda nikada nisu ukrali auto, a meni jesu i to džip BMW X-3 stranih oznaka pa sam platio otkup za svoje vozilo 5.000 eura. A znaš ko je dosao po pare? Sef motornih vozila.Eto ti.
  • renault

    09.06.2022 23:09
    ako vozite renoa sa kljuc karticom obavezno zeder + izmestanje obd inace ga ne morate ni zakljucavati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika