Automobil udario devojčicu na Novom naselju, na Telepu oborena biciklistkinja

Na području Novog Sada u četvrtak je šest osoba povređeno u saobraćajnim nezgodama i među njima su dvoje pešaka, a dvoje biciklista.
Automobil udario devojčicu na Novom naselju, na Telepu oborena biciklistkinja
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe intervenisale zbog pet saobraćajnih nezgoda.

Prva intervencija je bila u 08:31 časova u Zmaj Jovinoj ulici kod pijace u Begeču, gde je kamion udario biciklistu. Hitna pomoć je ovu osobu, čiji identitet i godište nisu poznati, nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezla na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Druga nezgoda se dogodila u 12:18 časova na uglu Anđe Ranković i Bate Brkića, kada je automobil udario pešakinju, 12.godišnju devojčicu. Ekipa Hitne pomoći je devojčicu zbrinula na licu mesta i prevezla na odeljenje dečije hirurgije Dečije bolnice. 
 
Hitna je intervenisala i u 14:17 časova u Žarka Žrenjanina kod Banovine, kada je auto udario pešakinju staru 23 godine. Nakon što je devojci pružena pomoć, ona je prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Četvrta saobraćajna nezgoda se dogodila u 17:47 časova na uglu Maksima Gorkog i Sutjeske ulice. U sudaru dva automobila su povređeni 22-godišnji mladić i devojka koji su, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni u Urgentni centar.
 
Nezgoda se dogodila i na uglu Bulevara Patrijarha Pavla i Futoškog puta u 19:24 časova, kada je auto oborio 20-godišnju biciklistkinju. Ona je nakon ukazane pomoći prebačena u Urgentni centar.

Teme

udes
  • Rada

    11.06.2022 09:56
    Grbavica problem za pešake
    Problematično je doći i do škole Vasa Stajić iz pravca Đorđa Servickog. Oet pešačkih prelaza treba da se pređe, a ujutru od 7.30 h do 8 h vozači jure kao nenormalni. Pisali smo e mail gradonačelniku da se ili ležeći policajci postave ili da se semafori postave. Naravno ništa od toga. Strašno je koliko nebrige i nezainteresovanosti postoji već gofinama. Spomenuću i pešačku stazu u ulici Vojvode Knićanina u smeru škole, koja je uredno poplavljena na raskrsnici sa ulicom Černiševskog i preko koje nije moguće preći, pa deca izlaze na put.
  • Mare

    10.06.2022 12:47
    Molimo i pisemo svima da se vec jednom postavi semafor na uglu A.Rankovic i BB. Uzasno nepregledna i prometna raskrnica. Vozaci jure bulevarom kao pistom, pesacki ne primecuju, dok veliki broj dece tu prelazi na putu do skole. Strucnjaci nisu predvideli semafor kad se pravio bulevar a sada padaju tenderi. Kad neko izgubi glavu, a to je vec pitanje dana, niko nece biti kriv. Bando jedna nesposobna, briga vas za stanovnike ove zemlje. Glava je danas naj jeftinija. Deca su u pitanju, preduzmite nesto sto pre!!!
  • Zoran

    10.06.2022 09:11
    Taj prelaz kod banovine je blago reći skandalozan. Žbunje koje totalno zaklanja pogled kako pešacima, tako i vozačima. Bolje da gazda gradskog zelenila vodi računa o ovakvim stvarima nego o pivu na štrandu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika