U većini novosadskih osnovnih škola danas bez nastave zbog dojava o bombama

U većini novosadskih osnovnih škola danas neće biti nastave zbog dojave o podmetnutim bombama.
U većini novosadskih osnovnih škola danas bez nastave zbog dojava o bombama
Foto: 021.rs
Roditeljima je jutros oko sedam sati javljeno da decu ne dovode na prva dva časa prepodnevne nastave zbog dojave o podmetnutim bombama. Potom je oko 8:30 stiglo novo obaveštenje u kom se kaže da nastave danas neće biti. 
Ukoliko u nekim školama bude na vreme završena kontradiverziona provera i utvrđeno da je dojava bila lažna, deca će biti pozvana na nastavu.
Podsetimo da su jutros dojave o bombama stigle na adrese osnovnih škola "Svetozar Marković Toza", "Prva vojvođanska brigada", "Vasa Stajić", "Nikola Tesla", "Jovan Popović", "Đorđe Natošević", "Jožef Atila"...
 
Dojave su, kako saznajemo, stigle na adrese više škola u okviru Južnobačkog okruga, a policija je poslata u proveru svih dojava.
 
Nakon nekoliko dana "pauze" nastavljen je niz dojava o bombama u osnovnim školama. U svim dosadašnjim proverama koje su obavili pripadnici novosadske policije ustanovljeno je da su dojave bile lažne.
  • Антун Чупак

    17.06.2022 08:40
    Бог те мазо,па и на овом сајту постоје жуте бомбе!!!!
  • @Anna

    16.06.2022 21:47
    Bravo
    Za vasu ucitekjicu, tako radi svaki pedagog, a ne slepi poslusnik.
  • 002211

    16.06.2022 20:41
    Vojvodina je pogođena ni kriva niti dužna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika