Pešaci oboreni u Miletićevoj i u Veterniku, na Kamenjaru sudar tri vozila

Pet osoba povređeno je u četiri udesa koji su se tokom prethodnog dana dogodili u Novom Sadu.
Pešaci oboreni u Miletićevoj i u Veterniku, na Kamenjaru sudar tri vozila
Foto: 021.rs

Starija žena povređena je oko 9 časova, u Miletićevoj ulici, ispred broja 49. Ženu staru 85 godina oborio je biciklista.

Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, njihova ekipa je ženi pružila pomoć i prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Oko 10.45h, na Kamenjaru, kod šetališta, došlo je do sudara tri vozila, u kojem je jedna osoba povređena.
 
Sedamdesetogodišnjeg muškarca je ekipa Hitne pomoći zbrinula na licu mesta i dobio je uput za hirurgiju.
 
Dve osobe povređene su u udesu koji se nešto nakon 11 časova dogodio na Grbavici, o čemu možete čitati OVDE.
 
Još jedan pešak oboren je oko 18.30h, u Veterniku, u Dunavskoj ulici kod broja 79. 
 
Osamdesetsedmogodišnji muškarac, koga je oborio automobil, zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar, takođe na hirurgiju.

Teme

udes
  • Gradjanin Tosha

    17.06.2022 13:11
    "Starija žena povređena je oko 9 časova, u Miletićevoj ulici, ispred broja 49. Ženu staru 85 godina oborio je biciklista."
    Kladim se da je to bio ili Wolter ili Glovoid. Sto kaze Neces ti meni, "Bahatost, neprilagodjena brzina, nekultura, inacenje, primitivizam, osionost, dokazivanje nekakve superiornosti, mrznja prema drugom ucesniku u saobracaju, totalno odsustvo bilo kakve empatije ka drugom ucesniku u saobracaju, ..." Opusteno ih policija treba i mora kontrolisati..
  • Pravo iz centra

    17.06.2022 12:41
    Da li je ovde iko nadkezan da ukloni bahate bicikliste iz pesacke zone? Dva puta me umalo nisu zveknuli.
  • Zika

    17.06.2022 12:19
    "Vozi biciklo"
    Isao sam biciklom kamenjarom do Futoga. Kazu to je biciklisticka deonica, renovirana staza. Na podrucju Kamenjara je pravi auto-put, vozaci prave slalom izmedju biciklista i automobila koji im dolaze u susret. Samo sam gledao kada ce me neko pokupiti. Na ulazu u Futog nekih 300m asfalt unisten od strane slepera lokalnog preduzeca. Umesto asfalta tu je nasut ostar tucanik, taman za cepanje guma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika