Pritvor muškarcu koji se sumnjiči da je kolima naleteo na motocikl u Petrovaradinu

Dvadesetsedmogodišnjem N. Š. iz Inđije određen je pritvor zbog sumnje da je izazvao saobraćajni udes u Petrovaradinu u kom su teško povređeni muškarac i žena koji su tom prilikom pali sa motora.
Pritvor muškarcu koji se sumnjiči da je kolima naleteo na motocikl u Petrovaradinu
Foto: 021.rs

On se sumnjiči da je u ponedeljak (20. jun) uveče, oko 21:15, automobilom marke "Reno laguna" prešao u suprotnu kolovoznu traku i prednjim delom vozila udario motocikl kojim je upravljao I. Š. (57) iz Novog Sada, a na kome se kao putnica prevozila D. Š. (58).

Oni su u Klinički centar Vojvodine primljeni sa teškim telesnim povredama u vidu višestrukih traumatskih povreda glave i tela. 
N. Š. se tereti za Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 

Teme

udesi
  • Gavril

    22.06.2022 13:21
    Ta deonica puta bi mogla bolje da se obeleži horizontalnom signalizacijom -
    linijama na putu .
  • igor_t

    22.06.2022 12:23
    @Archer
    " I, šta ćemo sada?" - necemo nista gospodine. Zao mi je sto se se nasli uvredjenim, ali pod matorima nisam mislio na penzionere od 65 godina, nego generalno sve koji nisu vise balavci u 20-tim a ponasaju se gore od njih za volanom ili kormanom.

    Evo juce kod NS sajma, zena vozi taksi i skrece uslovno levo, ali je isla malo "sporije" nego druga zena iza nje koja je onda svom snagom legla na sirenu iz nekakvog protesta ili cega vec. Obe srednjih godina i zene, koje vaze za pazljivije i bolje vozace. Oko 7h uvece, bez guzve ili spica, ali sa dosta pesaka i biciklista okolo. Bezazlen primer ali primer ljudi iz mog prvog komentara.

    Svaka generalizacija je losa, to razumem, pa razumite i vi ako sam pogresio kada sam generalizovao sve ucesnike u saobracaju. Ima nas svakakvih, ali se uvek losi isticu nad dobrima i normalnima. I komentar mozda i ostavim iznerviran procitanom vescu, tacnije ne skroz hladne glave.

    Sto se tice broja dozvola koje imate i manjaka nezgoda, osim motornog camca poklapamo se sa navedenim. Uzdravlje i vozili jos dugo.
  • Archer

    22.06.2022 11:02
    igor_t
    kada dođeš u te godine za pregled, onda ostavljaj ovakve komentare. Kakve veze imaju godine? Ako si budala, možeš biti i mlad i star. Imam 65, vozim kola, motor (250 ccm) i motorni čamac. Za sve imam uredne dozvole. U životu nisam imao udes. I, šta ćemo sada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika