Urinirao sa mostića u Bukovcu i dobacivao uvrede prolaznicima, pa se potukao sa meštanima

Novosadska policija i tužilaštvo rade na razjašnjenju tuče koja se dogodila protekle noći u Bukovcu.
Urinirao sa mostića u Bukovcu i dobacivao uvrede prolaznicima, pa se potukao sa meštanima
Foto: 021.rs

Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do sukoba dvojice mladića koji su došli sa strane, kao i bar dvojice meštana, dok je bilo više svedoka tuče koja se odigrala u centru naselja.

Kako 021.rs saznaje, mladići, od kojih je jedan iz Bačkog Dobrog Polja, a drugi iz Ravnog Sela, došli su do Bukovca kolima i stali kod jednog mostića. Tada je jedan od njih izašao iz vozila i, kako se osnovano sumnja, u vidno alkoholisanom stanju urinirao sa mosta uz pogrdno dobacivanje prolaznicima. 

Na mostiću su bila dvojica meštana kojima je on dobacivao dok je mokrio i tada je navodno pokušao i da ih napadne. 
 
Prema nepotvrđenim informacijama iz istrage, onda je došlo do komešanja, guranja i udaranja. U tuči je tada jedan od dvojice mladića iz automobila potegao sekiru koju je, kako se sumnja, imao u vozilu, a navodno su i napadnuti meštani našli neku metalnu šipku kojom su se branili.
 
Zbog tuče je u Bukovcu intervenisala policija, a učesnike u tuči su pregledale lekarske ekipe.
 
Prema informacijama 021.rs, po nalogu tužilaštva, policija pregleda video zapise sa lica mesta i saslušava svedoke, kao i učesnike tuče.
 
Očekuje se da u narednih 24 sata bude doneta odluka o tome protiv koga će biti podnete krivične prijave i za koje delo.
  • Anonimus

    24.06.2022 19:34
    Prolaznik
    Ja sam prolazio pored njih preključe i izlazim iz radnje i vidim nekog pijanog lika kako nasred Bukovca u 20:00 sati piša u potok, onda su ovi naši iz Bukovca krenuli ka njemu da ga sklone jer deca gledaju pijanduru kako piša nasred raskrsnice.
    I ovi naši prilaze, a taj pijan i njegov drug se povlače ka njihovim kolima, i otvaraju zadnja vrata i vade ogromnu štapinu i sekiretinu!
    I ovi naši krenu da se povlače a jedan naš ode do te radnje u kojoj sam ja bio i uzme ogroman metalni poklopac od frižidera i krene da se tuče sa ovim sa sekirom a ovaj pijani koji je pišao nasred Bukovca je uzo štapinu i krenuo da se širi i da ide prema našima i govori: "ŠTA JE SAD PIČKE" i oni se tamo nasred raskrsnice potukli i ovi naši su istukli pijanca i on je bio onesvešćen kod njegovih kola oko 20 min dok nije došla policija i hitna.
  • Bumbar

    23.06.2022 22:50
    Samo da se zna, čovek vadi polni organ 20-30m od osnovne škole, mislim da bi i tu mogla neka krivična za pametnog derana
  • Bukovcanka

    23.06.2022 17:51
    Dobro je prosao!
    Alo druze !!!Pa ne mozes da dodjes u Bukovac sa sekirom i uriniras sa mostica i vredjas mestane!!Ne ide to tako kod nas!!Sa takvim pinasanjem ne mozes da prodjes ne kaznjeno!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika