Održano pripremno ročište protiv osumnjičenih za ubistvo beskućnika satarom u Kineskoj četvrti

Pripremno ročište u postupku protiv četvoro okrivljenih za ubistvo beskućnika A. P. u Kineskoj četvrti 30. oktobra prošle godine održano je u četvrtak u Višem sudu u Novom Sadu.
Održano pripremno ročište protiv osumnjičenih za ubistvo beskućnika satarom u Kineskoj četvrti
Foto: 021.rs

Okrivljeni Beograđanin M. M, Z. D. iz Petrovaradina, Novosađanin M. T. i Ž. M. terete se da su na Bulevaru despota Stefana 5 na svirep način lišili života A. P. iz Beograda, čime su izvršili teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Ubistvo se dogodilo kao nastavak svađe koja je izbila među svim učesnicima, koji su beskućnici. Okrivljeni se terete da su satarom udarili A. P, koji je preminuo na licu mesta, a da je potom pokušano zataškavanje ubistva sakrivanjem satare.

Pripremnom ročištu, u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku, nije prisustvovala javnost, a javni glavni pretres zakazan je za 1. septembar, poručuju u Višem sudu u Novom Sadu.

  • El Chapo

    24.06.2022 14:11
    Meksiko, Kolumbija, ... Srbija, ...
  • Nemanja

    24.06.2022 10:24
    Dobro dodju ovakve vesti da vidim u kakvoj sredini I medju kakvim ljudima zivim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika