Novosadski policajac uhapšen zbog otmice: Tukao mladića zbog nepostojećeg duga od 400 evra

Policijski službenik Policijske uprave u Novom Sadu, S.S. (34) i S. M. (21) uhapšeni su zbog otmice.
Novosadski policajac uhapšen zbog otmice: Tukao mladića zbog nepostojećeg duga od 400 evra
Foto: 021.rs
Kako se sumnja, S. M. je juče ujutru doveo dvadesetdvogodišnjeg mladića, kojeg je prethodno poznavao, u jedan lokal u Bačkom Jarku, gde ih je čekao policijski službenik S. S.
Potom su, kako se sumnja, osumnjičeni oštećenom zadali više udaraca rukama, nogama, palicom i pištoljem i zahtevali od njega 400 evra na ime nepostojećeg duga, što su snimili i snimak poslali devojci oštećenog.
Osumnjičeni su nakon toga odveli oštećenog u podrum kuće policajca gde su ga, kako se sumnja, vezali i nastavili njegovo fizičko maltretiranje, da bi ga potom pustili i zapretili mu da im mora dati novac, kao i da će nauditi njegovoj porodici ukoliko bude prijavio policiji. 
 
Nakon toga, dvadesedvogodišnjem mladiću je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
  • Marko

    30.06.2022 09:11
    Policija = Kriminal
    Koliko bolesnika i kriminalaca u redovima policije?!? Da li je ovo realno... na žalost kada pogledaš ko je minisat policije onda i ne treba da čudi.
  • Vlada

    29.06.2022 21:25
    @Милан

    Znači u drugoj državi?
  • Bivši inspektor

    29.06.2022 10:00
    Au, kakva promena
    Vidim, novi načelnik Policijske uprave NS izdao saopštenje za građanstvo kojim osuđuje divljaštvo svojih ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika