Troje bugarskih državljana povređeno u udesu na auto-putu kod Novog Sada

Sedam osoba povređeno je u sudaru dva vozila na auto-putu E-75, u smeru od Kovilja ka Novom Sadu, jutros oko 4h.
Troje bugarskih državljana povređeno u udesu na auto-putu kod Novog Sada
Foto: 021.rs
Među povređenima su tri bugarska državljanina- muškarac (41) i žena (39) koji su zbrinuti na mestu udesa i prevezeni u Urgentni centar na odeljenje hirurgije i tinejdžer (16) koji je prevezen na odeljenje dečije hirurgije.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je došlo do sudara dva vozila, od kojih je jedno sletelo i prevrnulo se. 

Iz drugog vozila pregledane su četiri osobe, tri muškarca starosti 32, 35 i 33 godine i žena od 44 godine. Oni su zadobili lakše povrede. Pregledani su na licu mesta, ali su odbili transport u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
 
Hitna pomoć intervenisala je tri puta u toku jučerašnjeg dana.
 
U 11.18 je vozilo sletelo sa Temerinskog puta, kod oglednih polja, pa je najverovatnije udarilo u drvo. Povređena je žena (43), kojoj je ukazana pomoć na mestu udesa, nakon čega je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije. 
 
Hitna pomoć intervenisala je u 12.22h kada su se dva vozila sudarila u Partizanskoj kod broja 21a, nakon čega je jedno od njih udarilo u zid kuće. Muškarac (44) je pregledan i prevezen na hirurgiju u Urgentni centar, dok je muškarac (38) zbrinut na licu mesta i dobio je uput za Urgentni centar, u slučaju potrebe. 
 
Manji sudar putničkog vozila i kamiona desio se nešto pre 13h na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, kod Merkatora. Na mesto sudara izašla je ekipa Hitne pomoć, ali su učesnici udesa negirali povrede. 

Teme

udesi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika