Četiri osobe povređene u udesu u Novim Ledincima

Četiri osobe povređene su u saobraćajnom udesu koji se juče oko 7 časova dogodio u Novim Ledincima.
Četiri osobe povređene u udesu u Novim Ledincima
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova ekipa je intervenisala u 6:52h u Fruškogorskoj ulici, ispred broja 33.
U sudaru dva automobila povređeni su muškarac star 64 godine, žena stara 29 godina, 25-ogodišnji mladić, kao i još jedan 24-ogodišnji mladić.
Svi oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta prevezeni na hirurgiju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Dodajmo da je Hitna pomoć intervenisala po pozivu policije u 18:22h u Industrijskoj BB u Futogu. Iz Dunava je izvučeno telo 61-ogodišnjeg Futožanina. Kako je rekao dr Krulj, muškarac nije davao znake života i lekari Hitne pomoći su samo mogli da konstatuju smrt. Druge detalje čitajte u posebnoj vesti OVDE.

Teme

udes
  • Mikan

    04.07.2022 10:27
    Realnost života
    Nije tema ni za šalu ni za sprdnju, ali ovakvih "lekari su samo konstatovali smrt" će biti nažalost sve više. Verovatno od lepog života.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika