Preminuo muškarac izboden na Grbavici, uhapšen komšija

J. S. (77), koji je sinoć oko 20 časova ranjen nožem u Ljermontovoj ulici na Grbavici, preminuo je od zadobijenih povreda.
Preminuo muškarac izboden na Grbavici, uhapšen komšija
Foto: 021.rs
Lekari su pokušali sve, ali muškarcu nije bilo spasa.
Novosadska policija saopštila je da je uhapsila M. M. (65) iz Novog Sada, koji je osumnjičen za teško ubistvo. 
"Sumnja se da je, sinoć, na zajedničkoj terasi, posle verbalnog sukoba, zadao više uboda nožem svom sedamdesetsedmogodišnjem komšiji koji je od zadobijenih povreda preminuo", navela je policija.
 
M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je njihova ekipa na poziv policije intervenisala u 20:02 časa. Tom prilikom je na licu mesta zbrinula ranjenog muškarca, reanimirala ga i prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
  • Cvejka

    05.07.2022 20:57
    Grbavica
    Vara se onaj ko misli da su Limanu bezbedniji. Ovde terorišu mirne ljude podstanari sa žurkama, namjernim lupanjem i danju i nocu ću...prête.A bogami ni neki upravnici zgrada nisu bolji, njima posebno vlast "ušla" u glavu.Imam jako loše iskustvo..ne pomaže ni policija.
    Ne razume šta se dešava sa ljudima, mnogima udarilo ludilo u glave....valjda "vijetnamski sindrom"
  • r

    05.07.2022 18:29
    r
    Zidati što gušće I što više u visinu, nema prostora , nema vazduha ,nema sunca........... nema života.Na Adicama gde živim na malim placevima od PET ari dižu se zgrade gde je terass idaljena JEDAN metar od drugog placa , kića ozidana pre gubi privatnost ili ima kuća koje su zaklonjene tako kao da su u tunelu, sve pozakonu, uredbe se donose prema potrebi.Neke pameti, reda , urbanih pravila ,nema!!!!!
  • Prdoje

    05.07.2022 15:53
    Gde su roditelji i kućno vaspitanje?

    A ne, ček.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika