Novosađanin i dvojac iz Bačke Palanke uhapšeni zbog heroina, amfetamina, marihuane, eksera...

Novosadska policija uhapsila je u dva odvojena slučaja tri osobe iz Novog Sada i Bačke Palanke zbog droge.
Novosađanin i dvojac iz Bačke Palanke uhapšeni zbog heroina, amfetamina, marihuane, eksera...
Foto: 021.rs
U prvom slučaju, novosadska policija je uhapsila M. Ž. (37) iz Novog Sada i N. J. (28) iz Bačke Palanke zbog trgovine drogom. U automobilu, kojim su se vozili osumnjičeni, policija je pronašla više od kilogram amfetamina, manju količinu marihuane i "ekstazija".
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni uz krivičnu prijavu višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Novosadska policija je u drugom slučaju uhapsila Đ. B. (45) iz Bačke Palanke. Sumnja se da je on, juče, u Bačkoj Palanci, prodao heroin tridesetsedmogodišnjem meštaninu.  
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Protiv tridesetsedmogodišnjaka će biti podneta krivična prijava.
  • Nnd

    08.07.2022 13:54
    @marko
    A kada te nadju preko IP adrese i zakucaju na vrata da pitaju zasto pises gluposti na netu onda ce da bude "nisam ja to pisao".Bolje cuti i nemoj da se puno pravis pametan.
  • marko

    08.07.2022 09:07
    istina
    Niko ne pise da je N.J.sin Zvezdana Jovanovica,i da je ovo 6 put da pada za prodaju droge,da dana nije nikad lezao,jer ga cuvala vlast i ministar,a ko je protiv njega radio bio suspendovan i osramocen od strane bivseg ministra policije
  • Naprdnjacka Smrdija

    07.07.2022 14:26
    Zakon je isti za sve, ne moze da radi sa drogom ko ne plati procenat bati…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika