Udesi u Novom Sadu: Dva sudara biciklista, automobil sleteo s puta

Četiri osobe povređene su u tri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Udesi u Novom Sadu: Dva sudara biciklista, automobil sleteo s puta
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navodi dr Nikolina Marić iz novosadske Hitne pomoći, lekarska ekipa intervenisala je nešto pre 14 časova nakon sudara dvojice biciklista na uglu Maksima Gorkog i Bulevara oslobođenja.

Pedesetšestogodišnji muškarac je, nakon zbrinjavanja na licu mesta usled povreda, prevezen u Urgentni centar.
Još jedan sudar dvojice biciklista dogodio se u ponedeljak i to oko 15.30. U ovom sudaru na uglu Bulevara cara Lazara i Zorana Đinđića povređen je 67-godišnji biciklista, koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
Putnički automobil sleteo je s puta sinoć oko 01.25 u Ćirpanovoj. Dve žene, od 28 i 36 godina, zbrinute su na licu mesta i u svesnom stanju prevezene na dalje zbrinjavanje u Urgentnom centru, zaključuje dr Marić.
  • Marko

    12.07.2022 12:08
    Pročitajte vesti o sudaru biciklista bilo kome u ostatku Srbije, reći će "first world problems" i nasmejati se... eto gde je Novi Sad. Bolje sudar dva bicikla, nego dva motora ili automobila.
  • ex chapman

    12.07.2022 11:02
    @riki
    tachno! opsta nekultura svuda i na svakom mestu. u saobracaju to ima ovakve posledice. kod automobilista bar postoji svest da te negde mozda vreba patrola. kod biciklista nema ni toga. i kod pesaka je slicno, ali pesak bar ne moze da naleti na nekog pa da ga povredi
  • riki

    12.07.2022 09:51
    bicikl šta je to
    Kao neko ko je bio strastveni biciklista mogu samo da kažem da su biciklisti po meni najveće razočaranje u poslednje vreme, generalno (ne)kultura je jeziva nevezano za bicikliste, pešaci pa vozači automobila su isto bahati, ali biciklisti.... Toliko bahatog ponašanja i nemara za pešake, a bogami i za automobile, onaj stav "ja pa ja". Da ne pričamo o zvonjenju pešacima po trotoarima i sličnim nebulozama, zaista žalosno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika