Svedoci uletanja "mercedesa" u baštu kafića: Išao je prebrzo, moglo je da bude gore

Uletanje "mercedesa" u baštu kafića u Ćirpanovoj ulici moglo je da se završi kobno, jer je samo nekoliko minuta pre udesa završena proslava rođendana.
Svedoci uletanja "mercedesa" u baštu kafića: Išao je prebrzo, moglo je da bude gore
Foto: 021.rs

U udesu su povređene dve žene, koje su prevezene u Urgentni centar. Svedoci kažu da je povređenih moglo da bude više.

Prema saznanjima 021.rs, gosti su taman napustili baštu kafića, a vozač "mercedesa", kojeg je policija identifikovala, velikom brzinom je preleteo preko zelene površine iz pravca Ulice Bore Prodanovića. 
 
"Gosti su otišli, te je u bašti i lokalu ostalo tek nekoliko mladića i devojaka, kao i zaposleni. Onda je iz Bore Prodanovića stigao i 'mercedes'. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, nisam siguran da li je odskočio o ležećeg policajca ili je samo nastavio pravo, ali je u svakom slučaju išao prebrzo", kaže za 021.rs jedan od svedoka.
Po rečima građana, da bude više povređenih sprečili su metalna ograda bašte kafića i drveće, koji su usporili automobili. Pojedini su uspeli da odskoče u stranu i na taj način se spasu povreda. 
 
"Kada je automobil izlomio sve i stao, iz njega su izašli mladić i devojka. Koliko smo uspeli da čujemo, pitao je da li je ubio nekoga. Potom je otišao, kao i devojka, ali ne sa njim, već na suprotnu stranu. Nisu ni pokušali da ostanu, a niko ih nije ni zaustavio jer su svi gledali da pomognu povređenim devojkama", kaže jedan od svedoka.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, vozač je tridesetčetvorogodišnji muškarac iz Veternika, koji je od ranije poznat po incidentima na utakmicama.
  • Trt

    13.07.2022 09:04
    @:/

    Da je gazda poštovao propise, bašta bi bila prazna, tako da je vrlo bitno.
  • :/

    12.07.2022 18:12
    -
    @dejan

    ... u ovom slucaju nebitno.
  • Dejan

    12.07.2022 14:41
    NS
    Radno vreme kafiča je ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika