Uhapšen unuk osumnjičen da je sekirom ubio dedu i njegovu sestru u Zmajevu

M. P. (29) iz Vrbasa, osumnjičen za dvostruko ubistvo u Zmajevu, uhapšen je sinoć u šumi na Vršačkom bregu.
Uhapšen unuk osumnjičen da je sekirom ubio dedu i njegovu sestru u Zmajevu
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, 5. jula, u Zmajevu, sekirom ubio svog dedu Dragana M. (74) i njegovu sestru Zoru D. (83), a zatim automobilom ubijenog pobegao sa lica mesta.
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Somboru. 
Podsetimo, policajci su 6. jula oko 23 časa u porodičnoj kući u Zmajevu u Ulici Radoja Domanovića 20 pronašli beživotna tela Dragana  i njegove sestre Zore. Njihova tela su pronađena pošto je rodbila prethodno prijavila da se ne javljaju na telefone dva dana.  
 
Na njihovim telima su pronađene vidljive povrede nanete oštrim predmetom, a u kući je primećena premetačina.
  • Арсен Лупен

    13.07.2022 15:37
    @Tja
    Површно гледање ствари.. Наравно да нећу повезивати ову тему и 1389орг.и бомбардовање и сл.
    Политичка фрустрације?! Неће бити ни то. Гајим једнак презир, како према власти тако и према опозицији..
    ...ако желиш можеш да се упустиш у статистичке податке где су између Србије и Мексика(Колумбије итд.) многи Европски земље и градови где је стопа криминала много већа него у Србији. Од дрвета не видиш шуму. Класична мождана хистерија чим се нечије мишљење не уклопи у шаблон.. Одмах се спомиње 1389 орг, Левијатан и остали џибери који су то што су због новаца. Право родољубље је много питомије и мудрије.. Образовано, не само школом него и животом. Поздрав.
  • Ana

    13.07.2022 14:24
    @NS

    Licno poznajes citaoca te stoga pouzdano znas da nema devojku?
    Pre ce biti da ti smeta istina koju citalac navodi, jer u protivnom ne bi reagovao.
  • Tja

    13.07.2022 13:18
    @Арсен Лупен

    Zato sto je u Norveskoj to retko, zadnji put su imali neku ultradesnicarsku budalu Brejvika, to je onaj sto se lozi na ove nase zlocince i to, sigurno znas. Ali to je bilo 2011, pre 11 godina. U Meksiku, Kolumbiji, Srbiji - ovo je svakodnevnica. Verovatno je to zeleo da kaze i nevidim problem. Postoji velika razlika, ali mogu samo da pretpostavim da je tvoj komentar neka politicka frustracija, bas ti se ne dopada sto ljudi kritikuju ubistva u svom okruzenju, mozda bolje da kazu super, lapot je opet tu, najzad smo u 1389. Pricaj mi malo o NATO zlocinima sad, to ce ublaziti retardiranost cele situacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika