Biciklisti se sudarili na Klisanskom mostu, pa završili na hirurgiji

Devet osoba povređeno je u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu.
Biciklisti se sudarili na Klisanskom mostu, pa završili na hirurgiji
Foto: 021.rs
Hitna pomoć intervenisala je u pet saobraćajnih nezgoda od kojih se prva dogodila oko deset minuta posle podneva.

Kako za 021.rs kaže doktorka Nikolina Marić iz novosadske Hitne pomoći, na Klisanskom mostu, ka gradu, sudarila su se dva bicikla. Tom prilikom povređeni su muškarci starosti 64 i 36 godina. Oni su u svesnom stanju prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije.

Jedan biciklista (76) oboren je na uglu Šajkaške i Temerinske ulice. Ekipa Hitne pomoći je povređenog muškarca u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar. 
 
Dva vozila sudarila su se oko 17.30 na Bulevaru Slobodana Jovanovića, ispred respiratornog centra. U ovom udesu lakše povrede zadobila je žena (86) koja je pregledana i zbrinuta na mestu nezgode. 
 
Samo nekoliko minuta kasnije ekipa Hitne pomoći intervenisala je na Mišeluku, gde su se na izlazu iz tunela, ka Sremskoj Kamenici sudarila dva vozila, a prilikom čega su povređene tri osobe.
 
Doktorka Marić za 021.rs kaže da su povređena tri muškarca starosti 31, 69 i 57 godina. Tridesetjednogodišnjak i šezdesetdevetogodišnjak su prevezeni na hirurgiju u svesnom stanju, dok je pedesedmogodišnji muškarac pregledan i zbrinut na mestu udesa. 
 
Poslednji put tokom jučerašnjeg dana ekipa novosadske Hitne pomoći intervenisala je u 18.23 zbog udesa koji se desio u Petefi Šandora, ispred broja 125. Na ovom mestu sudarila su se dva vozila, a povređeni su muškarac (39) i žena (31). Oboje su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni u Urgentni centar, na odeljenje hirurgije. 

Teme

udesi
  • Pera

    25.07.2022 19:54
    Ver par dana imam problema sa damama na biciklu. Prelaze pesacki vozeci dok imaju na semaforu crveno svetlo , na biciklistickim stazama nemaju ideju da nisu same i jednostavno ne znaju i nepostuju osnova pravila saobracaja i lepog ponasanja.
  • Klisanka

    23.07.2022 12:22
    nije mi jasno
    Kad su prosirivali most, sto nisu prosirili 10 cm vise, da mogu da se mimoidju dva bicikla! Biciklizam nije nikakva ekstravagancija, nego najbrze, najjednostavnije, najzdravije prevozno sredstvo!Trebalo bi svi da voze bicikle
  • Pecaroš

    23.07.2022 11:04
    klisanski most
    u pravcu grada je zabrana za bicikliste..postoji znak ...vidim da niko ne gleda znakove a prave se pametni..a vidim i da samo bahato živimo i ponašamo se..dve sekunde zastati da propustimo nekoga..ma nema šanse..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika